Maaltijden

Thuis genieten van een gezonde maaltijd zonder zelf te koken? Dat kan met de maaltijdservice van Zorgwaard. De maaltijdservice wordt zeven dagen in de week aangeboden en u kunt zelf kiezen op welke dagen u ervan gebruik maakt. Als u een dieet volgt, dan houden wij daar uiteraard rekening mee. U ontvangt wekelijks een lijst met keuzemenu’s voor de week erop. De ingevulde lijst geeft u mee aan de maaltijdbezorger.

Misschien vindt u het gezelliger om de maaltijd samen met anderen te nuttigen? Dat kan in de restaurants van onze zorgcentra in ’s-Gravendeel, Oud-Beijerland, Puttershoek en Strijen. Naast een smakelijke maaltijd biedt u dit de mogelijkheid om andere mensen te ontmoeten en, als u dat leuk vindt, nieuwe contacten te leggen. U kunt dagelijks in onze restaurants terecht en in Strijen alleen op donderdag.

Voor informatie over onze maaltijdservice of de openingstijden van de restaurants kunt u contact opnemen met onze zorg- en dienstbemiddelaars Liesbeth Stans en Marian Hoekman. Zij zijn telefonisch bereikbaar op 078 676 92 25 of per e-mail via zorgbemiddeling@zorg-waard.nl.