Hartrevalidatie

Hartrevalidatieprogramma CardioVitaal in Rembrandt Oud-Beijerland

Wij zijn er voor ú in de Hoeksche Waard. Daarom bieden wij u een uniek hartrevalidatieprogramma aan in Rembrandt in Oud-Beijerland. U werkt in een vertrouwde omgeving, dichtbij huis aan uw herstel, zodat u niet telkens naar het ziekenhuis hoeft. U krijg ondersteuning van de beste specialisten, met als doel dat u zich na afloop van het programma blijvend(!) vitaal en energiek voelt.

Multidisciplinaire zorg

Het Zorgwaard - CardioVitaal revalidatieprogramma gaat uit van een multidisciplinaire zorgaanpak tussen de cardioloog, huisarts, verpleegkundige. De duur van het programma is 3-4 maanden en de voortgang wordt tussentijds meerdere malen geëvalueerd.

Verwijzing en vergoeding

Hartrevalidatie is bedoeld voor iedereen, jong en oud, die recent een hartoperatie heeft ondergaan of bekend is met een hartaandoening. Uw huisarts of cardioloog kunt u doorverwijzen naar CardioVitaal. Na aanmelding wordt u uitgenodigd voor een persoonlijk intakegesprek. Er is geen wachtlijst dus u kunt direct beginnen. Uiteraard wanneer dit medisch verantwoord is. Met een verwijzing van uw arts wordt het hartrevalidatieprogramma vergoed vanuit de basisverzekering.

Blijvend vitaal

Binnen het Zorgwaard - CardioVitaal hartrevalidatieprogramma staan zelfvertrouwen, zelfregulatie en zelfmanagement centraal. Het programma richt zich niet alleen op revalideren, maar ook op het ontwikkelden én vasthouden van een gezonde levensstijl. Dit verkleint de kans op een terugval, waardoor u met vertrouwen de toekomst tegemoet gaat. CardioVitaal biedt als enige hartrevalidatieprogramma in Nederland aanvullende eCoaching, zowel tijdens als na afloop van het programma. Via een persoonlijk webportaal (Mijn HeP) hebt u toegang tot belangrijke informatie en kunt u rechtsreeks vragen stellen aan de eCoach. Daarnaast kunt u uw dagelijkse activiteiten monitoren, zoals lichamelijke beweging een eetgewoonten. Dit inzicht helpt u bij het in stand houden van een gezonde levensstijl.

Kijk voor meer informatie op www.cardiovitaal.nl of neem contact op met Maroesjka Radder, Manager behandeling en welzijn bij Zorgwaard via 078 – 676 3400.